Døre og vinduer

Hos Aardestrup Byg & Montage har vi stor erfaring inden for døre og vinduer og kan hjælpe med en løsning, som man både vil få glæde af nu og på sigt. Vi kommer gerne ud og måler op og rådgiver dig til at vælge de rette materialer. Vi anbefaler at man ikke går på kompromis med kvaliteten af materialerne for at få det bedste og mest holdbare resultat.

Bedre isolering og lavere varmeregning

Der kan være mange fordele ved udskiftning af gamle til nye døre og vinduer. Du opnår en langt bedre isolering, hvilket betyder en lavere varmeregning og et bedre indeklima.

Hvad enten det er træ, træ/alu eller plast, almindelige vinduer, lydtætte glas eller noget andet, er vi det oplagte valg. Hasse Aardestrup, som er indehaver,  tilbyde professionel rådgivning, så du får det resultat, der gavner både ejendommen og din økonomi bedst muligt.

Den bedste kvalitet fra førende producenter

Vi bruger typisk vinduer fra blandt andet Outrup Vinduer & Døre, Outline Vinduer & Døre, Kpk Vinduer & Døre, Velfac og Velux, da vi har gode erfaring med disse producenter, og fordi de altid leveres i høj kval

​​For alle typer kunder

Vi tilbyder levering, montering, udskiftning og reparation for både private, erhverv og offentlige instanser. Vi har gratis opmåling  , og vi monterer naturligvis også gerne de døre og vinduer, du selv har købt.

​Kontakt os på telefon 60 63 12 63 eller mail os på hasse@aardestrup.dk for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde.