Forsikringsskader

Hos Aardestrup Byg & Montage klarer vi alt fra storm- og vandskader til indbruds- og svampeskader.  Gennem vores mange år i branchen har vi set en del forskellige problemer, hvilket har givet os ekspertisen til at håndtere stort som småt. Vi repræsentere ingen forsikringsselskaber, men varetager forsikringstagerens interesser, fra første besigtigelse af skaden til arbejdet er afleveret.

Hurtig håndtering

Er der tale om en skade, som kræver omgående håndtering, rykker vi hurtigt ud, så du kan vende tilbage til dagligdagen uden gener. Er det en stor og omfattende problemstilling, som kræver længere udbedringstid, sørger vi naturligvis også for dette.

Indbrud/hærværksskader

Har du haft indbrud/hærværk i/på din bolig eller virksomhed. Vi er klar med mandskab og materiel, til at genoprette din situation hurtigt og trygt. Vi sikrer ejendommen, og  rydder op på stedet, og fjerner knuste ruder og ligne. Vi opmåler og bestiller ny termoruder

Vandskader

At få en vandskade i sin bolig, kan få omfattende konsekvenser for dig og din familie. Det er vigtigt ved store og små vandskader, at der reageres hurtigt, så skaden ikke forværres.

Stormskader

Ved stormskader er det typisk taget og gavle det går ud over.
Hovedparten af alle stormskade skylles for dårligt udført arbejde. Både af håndværkere, der har sjusket med udførelsen, og ingeniører der ikke har sørget for, at normere for stormsikring er overholdt.

Kan din bolig holde til en storm?

Vi kan kontrollere tagkonstruktionen på dit hus, og sikre den hvis vi finder det nødvendigt. Er dele af taget først blæst væk, er det vigtigt at få afdækket hurtigst muligt, for at modvirke følgeskader fra vejr og vind.

Svampe og insektskader

Hvad gør du!

Ring til os, vi kommer og besigtiger skaden. Hvis det viser sig at være en alvorlig skade, skal du kontakte dit forsikringsselskab. Vi kommer med forslag om hvad der bør gøres ved skaden.

Vi varetager dine interesser, så du får udbedret din skade bedst muligt.

Kontakt os på telefon 60 63 12 63 eller mail os på hasse@aardestrup.dk for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde.