Firmaprofil

Drives af Hasse Aardestrup og er en tømrer & snedker virksomhed med mange års erfaring inden for faget. Vi beskæftiger os indenfor traditionelt tømrer- & snedkerarbejde, hvor vi har erfaring indenfor tagarbejde, udskiftning af døre- & vinduer, nybyggeri, ombygning, tilbygning, renovering, forsikringsskader, gulve- & lofter, Køkken- & bad montage.

Aardestrup Byg & Montage garanterer selvfølgelig altid for at projektet bliver leveret til tiden, uden at gå på kompromis med vores høje kvalitetsstandarder. Vi udfører også totalentrepriser så du som kunde ikke behøver at tænke på kontakten til flere forskellige håndværker og virksomheder med hvert deres fagområde.​

Vi samarbejder med andre lokale håndværkere, som er specielt udvalgt på kravet om deres kvalitet

Ligeledes lægger vi stor vægt på et godt samarbejde med vores kunder og kommer gerne forbi til en uforpligtende samtale, hvor vi sammen kan komme frem til en løsning der passer kunden.

En god dialog mellem kunden og Aardestrup Byg & Montage mener vi, er afgørende for at opnå det bedste resultat. For os er det vigtigst at kunderne er tilfredse.