Tagarbejde

Hos Aardestrup Byg & Montage er vi din profesionelle og ærlig rådgiver. Er det ved at være tid til udskiftning af taget, så er der et hav af muligheder og du er landet det helt rigtige sted for proffesionel  rådgivning. Vi er din tagspecialist og kan derfor i høj grad rådgive om de løsninger og muligheder du står overfor. Der er ingen tvivl om, at et nyt tag vil øge værdien på din bygning. Samtidig kan et nyt tag sikre dig mod skader i bygningen og spare på din varmeregning​. Der er mange ting der skal tænkes med, ved​ udskiftning af taget. Der skal efterisoleres, tagrenderne skal skiftes, hvad med skorstenen, trænger den også til en kærlig hånd, skal der etableres nye tagvinduer eller evt. en ny kvist. Taget er det vigtigste værn mod regn, rusk og sne, og derfor arbejder vi udelukkende med kvalitetsmaterialer. Vores løsning skal kunne holde til at stå ude og beskytte din bygning i mindst 25-30 år, så vi er altid kvalitetsbevidst.

Tagrenovering

Udover et nyt tag kan vi naturligvis også hjælpe dig med en tagrenovering. Her undersøger vi altid dit tag først for at afdække synlige skader. Herefter gennemgår vi i fællesskab mulighederne, så vi sammen finder den bedste løsning. Taget skal stå model til meget gennem sin levetid. Vejr og vind slider på det, og derfor er det vigtigt, man får udbedret eventuelle småskader i tide, så de ikke når at udvikle sig

Over 20 år i branchen

Vi har over 20 års erfaring og har derfor set lidt af hvert gennem tiden. Derfor ved vi også, hvordan opgaverne klares bedst muligt med henblik på længst mulig holdbarhed. Vi ligger stor vægt på kvalitet og på at give vores kunder en løsning, der holder i rigtig mange år. Derfor går du aldrig galt i byen, når du lader Aardestrup Byg & Montage stå for tagarbejdet.

Kontakt os

Vi klarer stort set alle former for tag. Ring blot til os på telefon 60 63 12 63 eller skriv en mail til os på hasse@aardestrup.dk, så vi kan tage en snak om dit forestående projekt.